l1
l2


 

Európa legjobbjai ellen száll harcba a Korda Racing

November 6.
Az idei versenyszezon legfontosabb fellépésére készül a Korda Racing, a Nyíregyházán megrendezésre kerülő Rally Hungaryn az Európa Bajnokság legjobbjaival szeretnék felvenni a harcot a csapat versenyzői.

Magyarországon talán még sosem látott erősségű mezőnnyel folytatódik az idei rali szezon Nyíregyházán, ahol idén második alkalommal láthatjuk vendégül az Európa Bajnokság élvonalát. A II. Rally Hungary-ra olyan világsztárok küldték el nevezésüket, mint a világbajnoki futamgyőzelmekkel is büszkélkedő Andreas Mikkelsen vagy Mads Östberg, az idei észtországi VB futam második helyezettje, Craig Breen, de itt lesz a hatalmas tehetségként számon tartott Oliver Solberg, és a szélvészgyors orosz rakéta, Alekszej Lukjanuk is.

Ebben a mezőnyben szeretnének minél kellemesebb meglepetést okozni a Korda Racing versenyzői és a csapat joggal bízhat a jó szereplésben, hiszen a magyar EB futamot tavaly a Turán Frigyes és Bagaméri László zárta az abszolút első helyen. Friciékhez hasonlóan az EB mezőnyben lesz érdekelt ifjabb Vizelli László és Nagy Péter is, ők ezúttal is a Skoda Fabia R5-tel érkeznek, valamint ifjabb Fekete László és Begala Tamás is, akik a Ford Fiesta Rally4-et viszik táncba.

"Nagyon komoly hétvége előtt állunk, de minket felvillanyoz, hogy ilyen erős mezőnyben szállhatunk harcba.” -jegyezte meg Korda Erik a verseny rajtja előtt. ”Nem túlzás azt állítani, hogy nem csak Európa, de a világ élmezőnyéhez tartozó versenyzőkkel mérkőzhetünk meg Nyíregyházán, így fokozott izgalommal várjuk a rali rajtját. Mindhárom párosunk az EB mezőnyben száll harcba, így bár a magyar bajnoki futam szombaton véget ér, mi vasárnap is folytathatjuk a száguldást. Ezúttal is megpróbáltunk a lehető legjobban felkészülni a ránk váró feladatra, így részt vettünk egy Rallye3-as futamon és a szerdai hivatalos teszten is.

Tavaly az időjárás extrém körülményeket varázsolt a pályákra, ha hihetünk az előre jelzéseknek, akkor idén esőre nem kell számítanunk, de az erdei részeken megragadó nedvesség, valamint a sár és a lehulló falevelek bőven okozhatnak meglepetéseket, úgyhogy nem számítunk sétagaloppra."

A Korda Racing versenyzői a II. Rally Hungary-n:
#27. Turán Frigyes/Bagaméri László, Volkswagen Polo GTi R5
#52. Vizelli Károly/Nagy Péter, Skoda Fabia R5
#56. Fekete László/Begala Tamás, Ford Fiesta Rally4

http://facebook.com/kordaracing
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Kft, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, Ivanics Csoport, Bioextra Zrt, BIO-EU Kft., Euro-Tools Hungary Kft, Multistone Kft, Harmata-94 Kft, Revo-Tec Kft, Gemix Kft, 24H Parcel Zrt, Music Engine Kft, Corax-Bioner Zrt, ITER Építő Kft, Al Oliva Kft., Master Aid, Prémium Szerszámker Kft., Natur Tanya Kft., Ventil Kft., Young Kft., Iramko Trade, BWS Belsőtér, Arezzo Design, Szerszámbróker Kft, Hankook Racing Tyres, Abacus Invest Kft, Tibuktu Bt

Korda Racing

 

 

 

 

 

 

 

 

33