l1
l2


 

Ütős mezőny a Mikulás Rallyn

November 24.
Már az előnevezési listára is több mint húsz páros iratkozott fel R5-ös autóval a Magyar Bajnokságban idén először szereplő Taxi4 Mikulás Rallyen, a lista azonban várhatóan még tovább bővül az elkövetkező napokban.

Igazán ígéretes előnevezési listával rukkoltak elő a 24. Taxi4 Mikulás Rallye szervezői. A december első hétvégéjére tervezett esemény kuriózumnak számít ezúttal, hiszen az elmúlt években egy tökéletesen bulisnak mondható évzáró szerepét töltötte be a Veszprém környékét elfoglaló rendezvény, ez alkalommal azonban az országos bajnokság pontjaiért küzdhetnek meg a murvás szakaszokon egymással a versenyzőpárosok.

Az idei bajnoki szezonzáró futam egy versenynapot foglal magába, melynek keretében 105 versenykilométert szükséges megtenniük a párosoknak a biztos célbaérkezés reményében. Várpalota, Kislőtér és Nagylőtér variációi igen parázs küzdelmeket ígérnek, mely részeken több mint húsz R5-ös autót hallhatunk és láthatunk elszáguldozni igazi ralis tempóban.

A bajnokság szempontjából különösen érintett résztvevők természetesen már most lelkesen készülődnek a decemberi kilométerekre – egyértelműen nem marad ki a jóból Hadik András, aki a nyíregyházi futamon nyújtott teljesítményének köszönhetően a bajnokság élére ugrott. A miskolci versenyző Ford Fiesta MkII R5-öse mellett bővelkedhetünk még kék oválokban – a rajtnál fog toporogni többek között Balogh János, Klausz Kristóf, Bodolai László, az osztrák Kollitsch Franz, Kovács Antal, Lencse Zoltán és nem utolsó sorban Várkonyi Szabolcs. Hasonló márkával, ám a kétkerekesek kategóriájában szeretne emlékezeteset autózni a szlovákok egyik nagy kedvence, Martin Koci.

A Ford mellett természetesen a másik nagy márka, a Skoda színében is bőven akadnak nevezők. Fabia társaságában kívánja gyűjteni a kilométereket Ferencz Krisztián, Bútor Róbert, Cseh Vilmos, Csomós Miklós, Ollé Sándor, Osváth Péter, Tóth Tibor, Trencsényi József, Vánsza Zsolt, Velenczei Ádám, Vincze Ferenc és Vizelli Károly.

Egy szó, mint száz, a 24. Taxi4 Mikulás Rallye nevezési listája már elérhető. Jobbnál jobb nevek és tehetségek ígérnek páratlan izgalmakat és vérbeli küzdelmeket a dobogós eredményekért 2020. december 5-6. között.

24. Taxi4 Mikulás Rallye előzetes nevezési listája

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

33