l1
l2


 

A Red Bull szárnyakat ad Adrien Fourmaux-nak

Február 23.
A következő francia, aki lehetőséget kap egy WRC-ben. A rali-világbajnokságon debütáns horvát verseny egy másik debütánst fog tudni köszönteni: Adrien Fourmaux egy Ford Fiesta WRC-vel fog startolni.

M-Sport és a Red Bull újra közösen fognak dolgozni, és újra egy francia versenyző áll a középpontban. Adrien Fourmaux, aki a WRC2-ben indult tavaly és az idei Monte Carlo ralin, illetve indul a hétvégi Arctic ralin, Sebastian Ogier nyomdokaiba léphet a horvát versenyen (április 22-25.), ahol először fog a Fiesta WRC-ben ülni.

"Red Bull ugyanazt a potenciált látja Adrienben, mint mi, és ez egy nagyszerű dolog, hogy ők újra részesei az M-Sportnak." - mondta nagy örömmel Malcolm Wilson. "Nagy céljaink vannak a jövő évre, ez az első lépés. Azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legjobb csomagot rakjuk össze 2022-re."

A 25 éves Fourmaux a tavalyi évben harmadik helyen végzett a WRC2-ben Mads Östberg és Pontus Tidemann mögött. A Kanári szigeteki EB futamon a Fiesta Rally2-vel szerzett győzelmével hívta fel magára utoljára a figyelmet, és jelentkezett be komolyabb feladatokra az M-Sportnál, amit a Monte Carlo ralin elért kategória második helye csak erősített.

Kígyó

 

 

 

 

 

 

 

 

33