l1
l2


 

Címvédésre készül a Korda Racing a Salgó Rallyn

Június 4.
Tavalyi sikere után idén is a győzelem igényével érkezik a Salgó Rallyra a Korda Racing, a csapat ezúttal is három, két Rally2-es és egy Rally4-es autóval száll harcba a pontokért..

Fokozott izgalommal tekint a soron következő versenyhétvége elé a Korda Racing, hiszen az Országos Rally Bajnokság idei harmad állomásának a hazai rallysport egyik fellegvára, Salgótarján ad otthont. A legendás gyorsasági szakaszok és a szurkolók által teremtett hangulaton túl azonban van még valami a Korda Racing számára, ami miatt különös figyelmet érdemel ez a forduló, ez pedig a címvédés lehetősége, hiszen tavaly Turán Frigyes és Bagaméri László rég nem látott, magabiztos győzelmet aratott ezen a versenyen a csapat Volkswagen Polo R5 versenyautójával.

De hol van már a tavalyi hó, mondhatnánk, hiszen az idei évben igazi világsztárokkal kell megküzdenie a magyar versenyzőknek a győzelemért. A szezon első magyar győzelmére egyelőre még várni kell, hiszen a Boldogkő Rallyn Nyikolaj Grijazin, az Ózd-Eger Rallyn pedig Jan Kopecky bizonyult a leggyorsabbnak, a Korda Racing azonban abban bízik, hogy a Salgó Rallyn már megtörhet ez a sorozat.

"Természetesen nyerni szeretnénk Salgótarjánban, de talán nem árulok el nagy titkot, hogy minden versenyen ez a célunk!" - fogalmazta meg várakozásait Korda Erik az aszfaltos verseny előtt. "Friciéknek minden esélye megvan arra, hogy ezen a hétvégén megtörjék a külföldiek eddigi hegemóniáját, tavaly ihletett formában versenyeztek ezen a versenyen, de nem is kell ilyen messzire visszamenünk az időben, hiszen legutóbb az Ózd-Eger Rallyn is sorra aratták a szakaszgyőzelmet a Polo-val, szóval szerintem minden adott, hogy egy jó versenyt fussunk. A Polo mellett természetesen visszük az R5-ös Skodát és Vizelli Karcsiékat is, illetve nem hiányozhat ifjabb Fekete László sem a szintén roppant erős RC4-es géposztályból. Úgy tűnik az időjárás most már a szebbik arcát mutatja, ezúttal száraz, kellemesen meleg versenyre készülünk, izgatottan várjuk mire lehetünk képesek."

A Korda Racing versenyzői a Salgó Rallyn:
#3. Turán Frigyes/Bagaméri László, Volkswagen Polo GTi
#12. ifj. Vizelli Károly/Nagy Péter, Skoda Fabia R5
#19. ifjabb Fekete László/Begala Tamás, Ford Fiesta Rally4

http://facebook.com/kordaracingHU
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-Híd Zrt, Keviép, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, SBA Car, Wesz-Car,  Ivanics Csoport, Doboz- és Acélszerkezet Kft., 24H Parcel Zrt., BIO-EU Kft, Corax-Bioner Zrt, Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker, Harmata-94 Kft, Serco Informatikai Kft, Prémium Szerszámker Kft., Blaora Kft, Natur Tanya Kft., Young Kft., Ulex-Trans Trade Kft, KG Media Solution Kft, Szerszámbróker Kft, Abacus Invest Kft, Tibuktu Bt, Iter Építő Kft

Korda Racing

 

 

 

 

 

 

 

 

33