l1
l2


 

Elgurul-e Zsírpapa agya valamelyik irányba?

Június 24.
Komoly tervekkel készül Zsíros Imre és Mészáros Sándor a Mecsek Rallyra. Kivételesen nem akarnak rástresszelni se Wirtmann, se Magos megverésére, hanem kizárólag a boldogságra – kilinccsel előre? – utaznak, ami a szurkolóknak is jót jelenthet. Ennek legfeljebb egy akadálya lehet: ha Zsírpapa agya elgurul valamelyik irányba. 

"Csütörtök hajnalban megyünk le. Addig valahogy rá kellene vennem a szervezetemet, hogy lereagálja ezt a meleget, hogy végig tudjam koncentrálni a versenyt. Azt mondták, menjek szaunázni, de egész nap árkot ástunk a napon, az nem tudom, hogy felér-e egy szaunával - nevet Zsírpapa, majd gyorsan hozzáteszi: - Pedig nagyon kéne koncentrálni, mert Pécsvárad is lefelé lesz, Árpádtető is, egyedül Kisvaszar az, amelyik kicsit fel, kicsit le. A Zsiguli meg imádja a gyors pályákat lefelé."

Bár ez az egyik legjobb alkalom arra, hogy Zsírpapa odaverjen az ellenfeleknek, kivételesen nem riogatja őket már a verseny előtt. 

"Meszessel (Mészáros Sándor) azt beszéltük, hogy megyünk egy jót, érted? Eldöntöttük, hogy a boldogságra megyünk, nem stresszeljük rá magunkat az eredményre, hanem egy ***** jót autózunk. 

Nagyon szeretem a Mecsek Rallyt, és ha már újra jöhetnek nézők, akkor kilinccsel előre kéne érkeznünk minden kanyarban, nem? Aztán lehet, hogy elgurul az agyam valamelyik irányba, lejön a köd és megyünk mint az állat. Na akkor tényleg rettegjen Wirtmann, meg az összes útszéli fa!“

Zsírpapát ebben a rettentésben az Etikett Print Kft., a Box Print-FSD Packing Kft. és a GQS Kft. segíti, de természetesen most sem feledkezett meg az ellenfelekről.

"Nagyon jó a mezőny historicban. Tudod milyen? Mint amikor Matics, Pethő, Osváth, Hodula, meg Balázs Öcsi mentek Zsigulival. Kegyetlenek voltak a pályán, kegyetlenek. Én ott kullogtam mögöttük és csak számoltam, hogy mennyit kapok tőlük, de nagyon jó brigád volt.

Most a historic pont ilyen. Csak azt sajnálom, hogy Auszmann Gyula nem tud jönni a Moszkviccsal, mert balesete volt. Üzenem neki: Gyuszkó! Gyógyulj fel! Minél hamarabb hozd vissza a hangulatot! 

Ő is kegyetlen jó gyerek. Együtt szoktunk tréningezni, már akkor is szétröhögjük magunkat, aztán ha megérkezik Wirtmann vagy Kreicsi, akkor kész a társaság.

Szerintem nagyon jó Mecsek Rally lesz."

Zsírpapa

 

 

 

 

 

 

 

 

33