l1
l2


 

Pont nélkül zárt a Mecsekben a Korda Racing

Június 28.
Csalódottan zárta az idei Mecsek Rallyt a Korda Racing, a Volkswagen Polo R5-tel versenyző Turán-Bagaméri kettős, baleset miatt, a rali utolsóelőtti gyorsasági szakaszán kénszerült idő előtti búcsúra.

Három észak-keleti forduló után Magyarország dél-nyugati részébe látogatott június utolsó hétvégéjén az Országos Rally Bajnokság mezőnye. Az idei Mecsek Rally igazán viharos körülmények között vette kezdetét, a tomboló kánikulát péntek este heves esőzés váltotta fel a Pécsen felállított rajtdobogón és annak környékén, így vizes aszfalton, sötétségbe burkolózott pályán kezdődhetett meg a küzdelem a magyar bajnokság idei negyedik állomásán.

A Korda Racingnek már a verseny rajta előtt el kellett könyvelnie az első veszteséget, ifjabb Fekete László és Begala Tamás a Fiesta motorhibája miatt el sem tudott rajtolni a Mecsek Rallyn. Turán Frigyes és Bagaméri László számára az első gyorsasági szakasz is okozott némi nehézséget, majd a végén jött a fekete leves, a rali utolsóelőtti gyorsasági szakaszán Turánék lecsúsztak az útról és nem tudták befejezni a versenyt.

"A közepe egész jó volt!" - jegyezte meg kissé csalódottan Korda Erik a Mecsek Rallyval kapcsolatban. "Sajnos nem indult jól számunkra ez a futam, rögtön az első gyorsasági szakaszon egy kisebb hátrányba kerültünk. Péntek este volt egy kis munka a Polo-n, de ahogy mindig a srácok ezúttal is remek munkát végeztek, Friciék így szombaton az élmezőny nyomába eredhettek. Minden szépen is alakult, jöttek a szakaszgyőzelmek és úgy tűnt, hogy akár az egyik dobogós helyet is elcsíphetjük, azonban a végén becsúszott egy apró hiba, ami elég volt ahhoz, hogy pont nélkül maradjunk. Természetesen mindannyian csalódottak vagyunk, de a kesergés ás a búslakodás nem visz előrébb, úgyhogy csak előre tekintünk, felkészülünk tisztességgel a Székesfehérvár-Veszprém Rallyra. A murvát mindig is nagyon szerettük, bízom benne, hogy ezeken a pályákon ismét felragyoghat a szerencsecsillagunk!"

http://facebook.com/kordaracingHU
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-Híd Zrt, Keviép, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, SBA Car, Wesz-Car,  Ivanics Csoport, Doboz- és Acélszerkezet Kft., 24H Parcel Zrt., BIO-EU Kft, Corax-Bioner Zrt, Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker, Harmata-94 Kft, Serco Informatikai Kft, Prémium Szerszámker Kft., Blaora Kft, Natur Tanya Kft., Young Kft., Ulex-Trans Trade Kft, KG Media Solution Kft, Szerszámbróker Kft, Abacus Invest Kft, Tibuktu Bt, Iter Építő Kft

Korda Racing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33