l1
l2


 

Murván szépítene a Korda Racing

Július 16.
Izgatottan várja az Országos Rally Bajnokság idei első és egyetlen murvás állomását a Korda Racing, melyen összesen négy párossal képviselteti magát a csapat.

Rendhagyó módon, két megyeszékhely látja vendégül az Országos Rally Bajnokság mezőnyét a sorozat idei ötödik állomásán. A Székesfehérvár - Veszprém Rallyra keresztelt futam első napján Fejér megye székhelye lesz a központ, míg a befejezőnapon már Veszprém megye murvás útjain mérhetik össze erejüket a versenyzőpárosok. A pályák jellemzően a korábbi Veszprém Rallykról már ismerősek lehetnek, az első napon a legendás Nagylőtéren, másnap pedig Kislődön, Hegyesden és a Kislőtéren porol a mezőny.

A Korda Racing a Mecsek Rally csalódása után újult erővel és számos visszatérő versenyzőpárossal készül a murvás futamra. Turán Frigyes számára bizakodásra adhat okot, hogy tavaly, igaz téli körülmények között, de a magabiztos győzelmet aratott ezeken a pályákon a Volkswagen Poloval, így itt a remek alkalom, hogy feledtesse a Mecsek Rally csalódását. Vizelli Károly és ifjabb Fekete László a Mecsek Rallyn a hiányzók névsorát gyarapította, most azonban ismét versenybe szállnak, míg Régi Péter egy hosszabb szünetet követően, egy Mitshubishi Lancerrel tér vissza a versenyzéshez.

"Szeretjük ezt a versenyt és eddig jól is szerepeltünk ezeken a pályákon, úgyhogy bizakodó vagyok." -  jegyezte meg a rali rajta előtt Korda Erik. „Azt hiszem sikerült rendeznünk a sorainkat és tiszta lappal érkezünk Székesfehérvárra. Minden párosunk szeret murvás pályákon versenyezni, Fekete Lackóék számára pedig ez hazai verseny, úgyhogy, ha van rali, amit minden évben nagyon várunk akkor az ez. A felkészülést kedden egy egésznapos teszttel zártuk, Turán Frici és Vizelli Karcsi nagyon hasznos kilométereket teljesített, úgy érezzük sikerült felvennünk azt a ritmust, amit majd a versenyen viszont szeretnénk látni.”

A Korda Racing versenyzői a Székesfehérvár - Veszprém Rallyn
#3 Turán Frigyes - Bagaméri László, Volkswagen Polo GTi R5
#11 Vizelli Károly - Nagy Péter, Skoda Fabia R5
#24 Régi Péter - Borsfai Dávid, Mitsubishi Lancer EVO IX
#28 ifjabb Fekete László - Begala Tamás Ford Fiesta Rally4

http://facebook.com/kordaracingHU
http://www.kordaracing.hu
http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-Híd Zrt, Keviép, HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, SBA Car, Wesz-Car,  Ivanics Csoport, Doboz- és Acélszerkezet Kft., 24H Parcel Zrt., BIO-EU Kft, Corax-Bioner Zrt, Al Oliva Kft., Prémium Szerszámker Kft, Harmata-94 Kft, Serco Informatikai Kft, Blaora Kft, Natur Tanya Kft., Young Kft., Ulex-Trans Trade Kft, Rafa-K Kertek Kft, Szerszámbróker Kft, Abacus Invest Kft, Tibuktu Bt, Pannónia Ásványvíz Kft, Start Complex Service Kft, Industrial Electro Service Kft

Lara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

33