l1
l2


 

November

Mi készül a Wirtmann műhelyben?
Az Mk II-es felújított motorral várja, hogy elkezdődjön a szezon, de egy vadonatúj, kompenzációs súlyos Escort is készül, hogy Wirtmann Ferenc és Kerekes Joti idén akár három bajnokságban is indulhasson. Ehhez azonban a német postának is össze kell szednie magát.

Bõvebben>Miskolc helyett a Boldogkő Rallyval indul a bajnokság
Nézők nélkül ugyan, de április harmadik hétvégéjén megkezdődhetnek az országos rali bajnokság 2021-es küzdelmei az I. Boldogkő Rally keretében. A futam elnevezése ugyan az újdonság erejével hat, a gyorsasági szakaszok azonban sokak számára ismerősek lehetnek.

Bõvebben>Külön válnak Loeb és Elena útjai
A rali kilencszeres világbajnok párosa, Sébastien Loeb és Daniel Elena mindenki legnagyobb meglepetésére hivatalosan is bejelentette, hogy a közösen, versenyzőként és navigátorként, eltöltött 23 éves sikeres pályafutást követően elválnak útjaik.

Bõvebben>Miskolcon rajtolhat a magyar bajnokság
A szezonindító Orfű Rally mellett az elsőosztály szezonnyitója, a Salgó Rally is áldozatául esett a Korona-vírus harmadik hullámának következtében bevezetett korlátozásoknak, így jelen állás szerint április közepén, Miskolcon kerülhet sor a bajnoki rajtra

Bõvebben>Latvala: Toyota GR Yaris a Rally3-ba?
Az előjelek nagyon jók, így a Rally3 kategória még sikeresebb lehet, mint a Rally2 (korábban R5). Természetesen a Toyotát is érdekli a dolog.

Bõvebben>Hyundai fölénnyel indult a havas finn VB futam
Hyundai dominanciával kezdődhetett meg a rali világbajnokság idei szezonjának egyetlen havas megmérettetése az Arctic Rally Finland pénteki bemelegítésén Ott Tanak teljesítette leggyorsabban a távot a csapattárs, Thierry Neuville előtt, míg Takamoto Katsuta és Pierre-Louis Loubet a harmadik időn osztozott.

Bõvebben>Finnországban is dominálna a Toyota
Joggal várja bizakodva a finn havas VB futam rajtját a Toyota, a remekül sikerült szezonnyitó után, most nagyrészt hazai környezetben szállhat harcba a dobogós helyekért a csapat versenyzőpárosai.

Bõvebben>A Red Bull szárnyakat ad Adrien Fourmaux-nak
A következő francia, aki lehetőséget kap egy WRC-ben. A rali-világbajnokságon debütáns horvát verseny egy másik debütánst fog tudni köszönteni: Adrien Fourmaux egy Ford Fiesta WRC-vel fog startolni.

Bõvebben>Pozitív korona teszt: Solberg új navigátorral indul
Több pozitív korona tesztet is produkáltak az Arctic Rally résztvevői. A legismertebb eset: Aaron Johnston, a WRC újonc Oliver Solberg navigátora.

Bõvebben>Téli teszt alá vetette legújabb autóját a Hyundai
Látványosan felgyorsult a Hyundai i20 N Rally2-es autójának a fejlesztése - a nyári időszakra tervezett homologizáció előtt a márka mindent megtesz a lehető legjobb teszteredmények elérésének az érdekében.

Bõvebben>Videó: Orfű Rally beharangozó
Az idei évben ismét Orfűn indul be a honi rallysport szezon, a verseny rajtja vészesen közeleg, a Lepold Sportvideó így elérkezettnek látta az időt egy kedvcsináló videóklip elékészítéséhez

Bõvebben>Solberg máris megkapja a Hyundai WRC-t
Oliver Solberg számára mélységében új fejezetet jelenthet a február végén megrendezésre kerülő Arctic Rally Finland – az északi vonalakat képviselő versenyző életében először bizonyíthat a nagyok között egy Hyundai i20 Coupe WRC-vel.

Bõvebben>Májusban rajtol az idei EB szezon
Az Európa Bajnokság szezonnyitója hivatalosan is későbbre tolódik a Covid-19 hatásai miatt – kontinensviadalunk májusban rajtolhat el a páratlan szépségű Azori-szigeteken, mely eseményt az évad folyamán további hét helyszín követ novemberrel bezárólag.

Bõvebben>Itt a Szardínia Rally programja
Izgalmas programmal készülnek az olaszok a 2021-es Rali Világbajnokságra. A Rally Italia Sardegna júniusi felvonása igazi parádét tartogat - a páratlanul szép tájakon átívelő murvás szakaszok mellett egy régi-új központ is főszerephez jut a három versenynapos esemény keretében.

Bõvebben>Tíz gyorsasági alkotja a havas Finn VB futamot
Egy igazán különleges pontjához érkezik a rali világbajnokság a szezon második futamának keretében – a sorozatban első ízben debütáló Arctic Rally Finland igazi kuriózumot tartogat körülményeivel, ahol a legnagyobbak várhatóan több év után valódi havas küzdelmeket élhetnek át február utolsó hétvégéjén Lappföldön.

Bõvebben>Neuville: "Nem éreztem elég magabiztosnak magam "
Thierry Neuville számára több szempontból is izgalmasan alakult a szezonnyitó futam hétvégéje – a Rallye Monte-Carlo változatos körülményeit új navigátorral vette be, akivel a legelső kilométereket a csütörtöki első szakaszon tudta le. A közös munka kiválóan sikerült, hiszen a Hyundai párosa a dobogó legalsó fokát foglalta el.

Bõvebben>Evans: "Nem éreztem elég magabiztosnak magam "
Elfyn Evans mindazok ellenére nem volt megelégedve a 2021-es Rallye Monte-Carlo gyorsasági szakaszain mutatott időeredményeivel, hogy a második helyen fejezhette be a szezonnyitó megmérettetés küzdelmeit. A walesi fiú többek között önmagával is keményen küzdött, ám reméli, ettől már csak jobb jöhet a következő futamokon.

Bõvebben>Ogier: "Jó így kezdeni a szezont!"
Stílusosan kezdte a 2021-es szezont a rali világbajnokság címvédője, Sebastien Ogier. A Toyota Gazoo Racing francia versenyzője nyolcadik Rallye Monte-Carlo győzelmét aratta, mely hétvége a csapatnak is különösen kedves volt, hiszen a japán márka az első hat pozícióból négyet tudhatott a magáénak a sikeres szezonnyitó kilométereknek köszönhetően.

Bõvebben>Ogier nyolcadszor nyerte Montét
Stílusosan kezdte a 2021-es szezont a rali világbajnokság címvédője, Sebastien Ogier. A Toyota Gazoo Racing francia versenyzője nyolcadik Rallye Monte-Carlo győzelmét aratta, mely hétvége a csapatnak is különösen kedves volt, hiszen a japán márka az első hat pozícióból négyet tudhatott a magáénak a sikeres szezonnyitó kilométereknek köszönhetően.

Bõvebben>Toyota 1-2-3 a Monte második napján
Parádés Toyota fölény a Rallye Monte-Carlo szombati versenynapján - tizenhárom másodperces előnnyel Sebastien Ogier várja a folytatást a legelőkelőbb pozícióból, míg Elfyn Evans a második, Kalle Rovanpera pedig a harmadik helyről vághat neki a vasárnapi kilométereknek.

Bõvebben>Toyota duplával indult az idei Monte
Elfyn Evans elsőségével zárult a 2021-es Rallye Monte-Carlo pénteki versenynapja. A walesi fiút a csapattárs és egyben bajnoki címvédő, Sebastien Ogier üldözi, míg a harmadik helyről Ott Tanak várhatja a szombati folytatást.

Bõvebben>Jövőre is visszatér a VB Észtországba
Egy igazán példamutató rendezéssel Észtország hatalmas sikerre tett szert a világbajnokság berkeiben. A Rally Estonia mindig is közkedvelt esemény volt, és az elmúlt évben letette a névjegyét a WRC asztalára – ezt a sorozat promótere meg is köszönte mégpedig egy további kétéves szerződés aláírásával.

Bõvebben>Nyáron és télen is VB futamot rendezhetnek a finnek
A rali világbajnokság a jövő hónapban indul először az Északi-sarkra, miután hivatalosan is felvették az Arctic Rally Finland eseményét a 2021-es naptárba. A biztosan havas körülmények között zajló kilométerekre február 26-28. között kerül sor Rovaniemi központtal.

Bõvebben>Belgium is visszakerült a VB naptárba
Idén is megkapja a lehetőséget Belgium, hogy VB futamot rendezhessen, miután a Renties Ypres Belgium Rally január elejével hivatalosan is részese lett a 2021-es menetrendnek.

Bõvebben>Francia pilóta is megkapja a Hyundai WRC-t
Első teljes világbajnoki szezonjára készülhet az a Pierre-Louis Loubet, aki a Hyundai Motorsport második csapatával teljesítheti a 2021-es szezont. A francia versenyző főként a murvás futamokon szeretné felhívni magára a figyelmet.

Bõvebben>Dani Sordo új navigátorral folytatja
Új navigátorral várja a 2021-es évad megmérettetéseit a Hyundai Motorsport spanyol versenyzője. Dani Sordo az alzenaui csapat harmadik autóját fogja irányítani bizonyos világbajnoki futamokon, ám Carlos del Barrio helyett a jobb egyben Borja Rozada fogja diktálni a kanyarokat.

Bõvebben>Komoly frissítést kap a Fabia Rally2
Jelentős változásokkal, még nagyobb potenciállal érkezik a Skoda legsikeresebb versenyautója. A Fabia Rally2 Evo már önmagában is komoly erőt sugall, ám a csehek nem ültek a babérjaikon, jó nagy adag pluszt toltak bele a Fabia továbbfejlesztett 2021-es változatába.

Bõvebben>Katsuta minden VB futamon ott lehet
A Toyota Gazoo Racing tehetséggondozó programja 2021-ben is tovább folytatódhat - Takamoto Katsuta a Rali Világbajnokság eseményeinek mindegyikén ott lehet a Toyota Yaris WRC-vel.

Bõvebben>Utolsó szezonjára készül Ogier!?
Sébastien Ogier további egy évvel hosszabbította meg szerződését a Toyota csapatával - az immáron hétszeres világbajnok azonban valószínűnek tartja, hogy 2021 lesz az utolsó szezonja a rali elitjében aktív versenyzőként. Egy dolog azonban befolyásolhatja visszavonulását...

Bõvebben>Oliver Solberg aláírt a Hyundai-hoz
Frissített felállással folytatja menetelését a Hyundai Motorsport a világbajnokság WRC2-es mezőnyében, Ole Christian Veiby marad, aki mellé a Rally Hungary-t is megjárt ifjú titán, Oliver Solberg érkezik.

Bõvebben>Latvala veszi át Makinen helyét a Toyotánál
MIndhárom párosát megtartja a következő szezonra is a Toyota Gazoo Racing így Sebastien Ogier, Elfyn Evans és Kalle Rovanpera is megkapja jövőre a Yaris WRC-t, Jari-Matti Latvala pedig új szerepben, csapatfőnökként térhet vissza a csapathoz

Bõvebben>Bővül a Power Stage pontozás jövőre
Bővül a Rali Világbajnokság powerstage pontrendszere - a következő szezontól már a márka-világbajnokságon valamint a WRC2 és WRC3 kategóriájában is extra pontokat lehet szerezni a zárószakaszon.

Bõvebben>Bottas jövőre Hyundai WRC-vel ralizik
Jövőre is szerencsét próbál az Arctic Rallyn a Mercedes Forma 1-es csapatának versenyzője,  Valteri Bottas a tervek szerint egy Hyundai i20 Coupe WRC áll rajthoz a finn bajnoki futamon.

Bõvebben>Elmarad a jövő évi Svéd Rally
Sajnos a világjárvány újra lesújtott a világbajnokság menetrendjére - a 2021-es évadban a Rallye Monte-Carlo szezonnyitójára még talán lehet esély zárt kapuk mögött, a svédországi megmérettetést azonban hivatalosan is törölték, melynek pótlásáról a napokban kezdődhetnek el a tárgyalások.

Bõvebben>Lewis Hamilton csapatában folytatja Sebastien Loeb
A rali kilencszeres világbajnoka, Sébastien Loeb az Extreme E sorozatban bizonyíthat jövőre Cristina Gutierrez társaságában és az X44 színeiben, mely egyesületet a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton alapította a környezetvédelem jegyében.

Bõvebben>Új névvel, új dekorral és új logóval érkezik a Citroen raliautója
Új név, új megjelenés és új logó, de a Citroen Racing filozófiája továbbra is változatlan: továbbra is versenyképes autót kínál ügyfeleinek, miközben folyamatosan csökkenti az üzemeltetési költségeket, ezért a jövő év elején nem kevesebb, mint hét műszaki frissítés kerül bevezetésre.

Bõvebben>Murván is győzelmet aratott a Korda Racing Volkswagenje
Futamgyőzelemmel foglalta keretbe idei szereplését az Országos Rally Bajnokságban Turán Frigyes és Bagaméri László, a Korda Racing Volkswagen Polojával száguldó páros ráadásképp a power stage-en is nyerni tudott így maximális pontszámmal zárta a 24. TAXI4 Mikulás Rallyt. 

Bõvebben>Képek: 24. TAXI4 Mikulás Rally
Megérkeztek Szántó Frigyes képei is az idei Mikulás Rallyról

Bõvebben>Breen, Neuville, Tanak és Sordo alkotja a Hyundai csapatát jövőre
Ugyan még csak pár napja értek véget a Rali VB idei küzdelmei, a Hyundai Motorsport megerősítette, hogy négy versenyzőt állít a 2021-es rali világbajnokság rajtvonalához, annak érdekében, hogy ismét megvédje a közelmúltban megszerzett második gyártói címét.

Bõvebben>Képek: 24. TAXI4 Mikulás Rally
Krizsanyik Zoltán fényképes beszámolója a rendhagyó bajnoki szezonzáróról

Bõvebben>Már a Montéra készülnek a gyári csapatok
Éppen hogy fellélegeztek a világbajnokság résztvevői az extrém monzai körülmények után, pár nap pihenést követően már pattannak is vissza a versenyautókba, hogy a 2021. januári szezonnyitó Rallye Monte-Carlo gyorsasági szakaszaira a lehető legjobban felkészülhessenek az ünnepek előtt.

Bõvebben>Adamo: "Büszke vagyok a csapatomra!"
A Hyundai Motorsport címvédőként vágott neki a márka-világbajnokság idei szezonjának. Az alzenaui csapat a világjárvány jelentette nehézségek ellenére mindent beleadott futamokon, melynek eredményeképpen zsinórban másodszor sikerült megvédeni címüket, a részletekről beszél a csapatfőnök, Andrea Adamo.

Bõvebben>Videó: 24. TAXI4 Mikulás Rally
Ezúttal sem vesztegette az időt a Lepold Sportvideó stábja, a srácok már össze is raktak egy látványos összefoglalót a Mikulás Rallyról

Bõvebben>Turán Frigyes nyerte a Mikulás Rallyt, de ki a bajnokI!?
Izgalmas és talán egy kicsit méltatlan módon zárult az Országos Bajnokság idei küzdelemsorozata. A szezonzáró Mikulás Rally Turán Frigyes magabiztos futamgyőzelmét hozta, de egy nemrég született szabálymódosítás értelmezése okán, sajnos nem tudjuk, hogy Hadik András vagy Turán Frigyes szerezte meg a bajnoki címet

Bõvebben>Sebastien Ogier hétszeres világbajnok!
Sébastien Ogier győzelmével zárult a világbajnokság szezonzáró monzai állomása. A francia versenyző az olasz hétvégén felmutatott eredményének köszönhetően immáron a hetedik bajnoki címét is megünnepelhette Julien Ingrassia társaságában. A gyártói bajnokságban a Hyundai Motorsport hódította el az év végi elsőséget.

Bõvebben>Címvédésben bízik a Korda Racing a Mikulás Rallyn
Sorsdöntő futamra készül az Országos Rallye Bajnokság idei utolsó állomásán a Korda Racing, a csapat Volkswagen Polo R5-ösével versenyző Turán Frigyes és Bagaméri László ugyanis egyike azon négy párosnak, aki harcban áll az abszolút bajnoki címért.

Bõvebben>Képek: Butór & Csomós Mikulás Rally teszt
Krizsanyik Zoltán is ellátogatott a Mikulás Rallyra készülő Bútor Robi és Csomós Miklós tesztjére, melyről hozott nekünk egy a galériát

Bõvebben>Bajnoki címekre pályázik a Toyota Monzában
A Toyota Gazoo Racing csapata készen áll arra, hogy egyedülálló szezonzáró futammal nézzen szembe a sorozatban első ízben szereplő Monza Rallyn. A december első hétvégéjére tervezett eseményen a bajnoki címek sorsa is eldől, melyekre komoly esélyekkel pályázik az japán márka.

Bõvebben>Stílusos befejezésben bízik az M-Sport
Az M-Sport Ford flottája a héten stílusosan fejezi be a 2020-as világbajnokságot, mivel a csapat útja a híres Monza felé vezet egy izgalmas utolsó fordulóra. Az ACI Rally Monza december 3-án kezdődik el, ahol Esapekka Lappi, Teemu Suninen és Gus Greensmith mutathatja meg gyorsaságát a Fiesta WRC-vel.

Bõvebben>4 vadonatúj Hiluxot küld csatába a Toyota a 2021-es Dakar Rallyn
Egyértelmű szándékkal, a győzelem visszahódításának reményében érkezik a jövő évi Dakar Rallyra a Toyota, a siker érdekében négy páros is megkapja a gyári támogatást.

Bõvebben>Győztesekkel érkezik a szezonzáróra a Hyundai
A világbajnokság utolsó fordulója, a Monza Rally kulcsfontosságú szerepet tölt be a bajnoki címekért folytatott küzdelemben. A Hyundai Motorsport hét pontos előnnyel vezet a gyártók küzdelmében, így jó eséllyel bízik a címvédésben.

Bõvebben>Ogier marad a Toyotánál
Jövőre is folytatja világbajnoki szereplését Sebastien Ogier - a Toyota Gazoo Racing jövőre is soraiban tudhatja a hatszoros világbajnokot.

Bõvebben>Formaux nyert, Lukjanuk a bajnok
Adrien Formaux első EB győzelmével zárult az idei Rally Islas Canarias. A francia mellett a szezonzáró futamon Alexey Lukyanuk második bajnoki címének örülhetett, Oliver Solberg a juniorok között, ifjabb Érdi Tibor pedig az ERC2-ben ért fel a csúcsra!

Bõvebben>Lengyel sikerrel indult az EB szezonzáró
Miko Marczyk sikerével zárult a Rally Islas Canarias csütörtöki kvalifikációja. A lengyel versenyző mögött másodikként Craig Breen érkezett egy másodpercen belül, míg a harmadik idővel a spanyol színeket képviselő José António Suárez érkezett. Magyar részről sikeresen teljesítette a bemelegítő kilométereket ifjabb Érdi Tibor és Vogel Adrienn is.

Bõvebben>
Ütős mezőny a Mikulás Rallyn
Bõvebben>
 
Változott a Monte programja
Bõvebben>
 
Kris Meeke rajthoz áll a Dakaron
Bõvebben>
 
Ingram Renault-val tér vissza
Bõvebben>
 
Az M-Sport bemutatta a világ első Rally3-as autóját
Bõvebben>
 
Hadik: Problémamentes hétvége, páratlan eredménnyel
Bõvebben>
 
Itt a jövő évi EB naptár
Bõvebben>
 
Sikerrel zárták a Korda Racing versenyzői a Rally Hungary-t
Bõvebben>
 
Itt a Monza Rally programja
Bõvebben>
 
Wirtmann az öregúrral győzött
Bõvebben>
 
Mikkelsen nyerte a magyar EB futamot
Bõvebben>
 
Mikkelsen vezet, Hadik már nyert Nyíregyházán
Bõvebben>
 
Európa legjobbjai ellen száll harcba a Korda Racing
Bõvebben>
 
Wirtmann nagy kerékkel készül a döntőre
Bõvebben>
 

Elmarad az Ypres Rally
Bõvebben>

 
Nyíregyházán lesz az új Renault EB premiere
Bõvebben>
 
Mikkelsen a VB-n folytatja
Bõvebben>
 

OktóberNyíregyházán lesz az új Renault EB premiere
Bõvebben>
 
Mikkelsen a VB-n folytatja
Bõvebben>
 
Mikkelsen lesz Velenczei csapattársa a Rally Hungaryn
Bõvebben>
 
Itt a Hyundai legújabb R5-ös autója
Bõvebben>
 
Újra dobogón a Korda Racing R5-ös Volkswagenje
Bõvebben>
 
Ogier: "Jól fogok este aludni, nem bánok semmit"
Bõvebben>
 
Új szakaszokkal készülnek a Svéd Rally szervezői
Bõvebben>
 
Neuville: "Mi mindent megtettünk!"
Bõvebben>
 
Wirtmann és az ott lakók
Bõvebben>
 
Sordo: "Vasárnap kicsit nehezebb volt tartani a lépést"
Bõvebben>
 
Breen kapja a harmadik Hyundai WRC-t Belgiumban
Bõvebben>
 
Videó: TAXI4 Vértes Rally
Bõvebben>
 
Első győzelmét szerezte Velenczei a Vértes Rallyn
Bõvebben>
 
Idén is Sordo nyerte a Szardínia Ralit
Bõvebben>
 
Sordo őrzi a vezetést Szardínián
Bõvebben>
 
Horvátország jövőre VB futamot rendezhet
Bõvebben>
 
Monza is bekerült az idei VB naptárba
Bõvebben>
 
Sordo élre állt az Olasz Ralin
Bõvebben>
 
Hazai környezetben folytatja a Korda Racing
Bõvebben>
 
Tanak nyerte a bemelegítést Szardínián
Bõvebben>
 
Wirtmann: Letakarva várjuk a versenyt
Bõvebben>
 
Az első hely megőrzése lesz a Toyota célja Szardínián
Bõvebben>
 
Nyerni jár Szardíniára a Hyundai
Bõvebben>
 
Lukjanuk nyerte a portugál EB futamot
Bõvebben>
 
A Hyundai elköszön Loeb-től
Bõvebben>
 
Itt a portugál EB futam mezőnye
Bõvebben>
 

Solberg és Mikkelsen kapja a Pirelli Citroen WRC autóit
Bõvebben>

 

SzeptemberJön az Opel Corsa Rally4
Bõvebben>
 
Loeb: "Jó ez a harmadik hely, de mégsem az, amire vágytam"
Bõvebben>
 
Neuville: "Nem vagyok olyan srác, aki feladná"
Bõvebben>
 
Makinen lesz a Toyota Motorsport tanácsadója
Bõvebben>
 
Evans: "Egy kis szerencse is kellett"
Bõvebben>
 
Evans nyert és élre állt a bajnokságban
Bõvebben>
 
Hyundai duplával indult a Török Rally
Bõvebben>
 
A VB után az EB is Belgiumban zárulhat
Bõvebben>
 
Visszatérne a dobogóra az M-Sport
Bõvebben>
 
Bizakodva tekint a Török Rally elé a Toyota
Bõvebben>
 
Megőrizné lendületét a Hyundai Törökországban
Bõvebben>
 
Hadik: Kitartásunk eredménye a harmadik pozíció
Bõvebben>
 
Ogier: "Továbbra is optimista vagyok"
Bõvebben>
 
Breen: "Éreztem, hogy a dolgok jó irányba tartanak"
Bõvebben>
 
Portugáliában folytatódhat az EB
Bõvebben>
 
Tanak: "Sok meglepetésben volt részünk"
Bõvebben>
 
Megjelent a WRC9
Bõvebben>
 
Nem álltak jól az egri csillagok
Bõvebben>
 
Wirtmann idei első győzelme
Bõvebben>
 
Videó: Q8 Oils Eger Rally
Bõvebben>
 
Vincze nyerte az Eger Rallyt
Bõvebben>
 
Hazai sikerrel zárult az Észt Rally
Bõvebben>
 
Wirtmann: COVID-biztos Eger Rally
Bõvebben>
 
Tanak sikerével indult az Észt Rally
Bõvebben>
 
Nehéz hétvégére számít Egerben a Korda Racing
Bõvebben>
 
Visszatérne a VB-re az Acropolis Rally
Bõvebben>
 
Reális célokkal érkezik Észtországba az M-Sport
Bõvebben>
 

Ott folytatná a Toyota, ahol abbahagyta
Bõvebben>

 

AugusztusKészen áll a folytatásra Hyundai
Bõvebben>
 
Alakul a mezőny az Eger Rallyra
Bõvebben>
 
Loeb-öt vinné Törökorszába a Hyundai
Bõvebben>
 
Németországban sem lesz idén Rally VB
Bõvebben>
 
Tanak győzelemmel hangolt a visszatérésre
Bõvebben>
 
Japán ki, Belgium bekerül a VB naptárba
Bõvebben>
 
Tizenhárom WRC-vel indul újra a Rally VB
Bõvebben>
 
Folytatja a teszteket a Pirelli
Bõvebben>
 
Idén is Solberg nyerte a Lett Ralit
Bõvebben>
 
Tragikus baleset a Miskolc Ralin
Bõvebben>
 

Itt az Eger Rally programja
Bõvebben>

 
Miskolcon is nyerni szeretne a Korda Racing
Bõvebben>
 
Óvatosságra inti Tanak az észt szervezőket
Bõvebben>
 
Wirtmann: Megtartjuk, mert az életét adta értünk
Bõvebben>
 
Itt a lett EB futam mezőnye
Bõvebben>
 
Majd kéttucat R5-ös Miskolcon
Bõvebben>
 
Solberg harcba száll a címvédésért
Bõvebben>
 
Egy héttel előbbre hozták a Török Rallyt
Bõvebben>
 
Tarolt a Hyundai Olaszországban
Bõvebben>
 

JúliusMegvan az Észt Rally útvonala
Bõvebben>
 
Itt a nyári Miskolc Rally programja
Bõvebben>
 
Lukjanuk sikerével inult a Rally EB
Bõvebben>
 
Basso nyerte az idei első EB helyosztót
Bõvebben>
 
Hadik: "Egy féktávon múlott minden"
Bõvebben>
 
Győzelemmel kezdett a Korda Racing
Bõvebben>
 
Dudás Gergő: Negyedik idő és defekt
Bõvebben>
 
Wirtmann: Az életünket jobban féltettem, mint a felnit
Bõvebben>
 
Turán nyerte a Salgó Rallyt
Bõvebben>
 
Dobogós szezonkezdetben bízik a Korda Racing
Bõvebben>
 
Közel félszáz R5-ös autó az EB szezonnyitón
Bõvebben>
 
Rendhagyó modon rajtolhat újra a Rally VB
Bõvebben>
 
Szardínián tesztel a Pirelli
Bõvebben>
 
Wirtmann: Régi autó, de már készül az új is
Bõvebben>
 
Hadik: Győzelem Szlovéniában
Bõvebben>
 
Itt a mezőny a Salgóra!
Bõvebben>
 
Kiss Ferenc nagyot hajrázott Velenjén
Bõvebben>
 
Katsuta is rajthoz áll Észtországban
Bõvebben>
 
Solberg is rajthoz áll Rómában
Bõvebben>
 
Kiss Ferenc versennyel készült versenyre
Bõvebben>
 
A Hyundai Breent is elviszi az Észt Ralira
Bõvebben>
 
Harcra kész a Peugeot Rally4-ese
Bõvebben>
 
Az M-Sport is részt vesz az EB szezonnyitón
Bõvebben>
 
Dudás Gergő hatszor második
Bõvebben>
 
Észtországban folytatódik az idei VB
Bõvebben>
 
Elmarad a Barum Rally is
Bõvebben>
 

Hibrid WRC-vel térne vissza a VB-re Latvala
Bõvebben>

 

JúniusMikkelsen lesz a Pirelli pilótája
Bõvebben>
 
Görögországban indulhat újra a Rally VB
Bõvebben>
 
Egynapos versennyel indul a magyar bajnokság
Bõvebben>
 
Hadik: Izgalmas kilométerek és győzelem Domaházán
Bõvebben>
 
Búcsút int Latin-Amerikának a Rali VB!?
Bõvebben>
 
Hétfutamos lesz az idei Európa Bajnokság
Bõvebben>
 
Dudás: Szakaszgyőzelem az első gyorsaságin
Bõvebben>
 
Kopecky új navigátorral folytatja
Bõvebben>
 
Geng és Hadik nyert Domaházán
Bõvebben>
 
Itt a mezőny Domaházára
Bõvebben>
 

A Toyota megvárja a hibrid WRC-t az új Yaris-szal
Bõvebben>

 
Túl az első bevetésen a Korda Racing
Bõvebben>
 
Makinen marasztalja Ogier-t
Bõvebben>
 
Még nagyobb felhajtással készülnek a Finnek
Bõvebben>
 
Maradj otthon Thierry Neuville-lel
Bõvebben>
 
Hosszútávon számol az M-Sport Lappival
Bõvebben>
 
Hadik: "Jó érzés volt újra versenyezni!"
Bõvebben>
 
Dénes és Velenczei nyert Kisvaszaron
Bõvebben>
 
Kisvaszaron kezdi a raliszezont a Korda Racing
Bõvebben>
 
Wales is visszalépett, veszélyben a VB
Bõvebben>
 
Kínát és USA-t is meghódítaná a Rali VB
Bõvebben>
 
Európai versenyekkel készül a folytatásra a Hyundai
Bõvebben>
 
Új-Zéland is törölve
Bõvebben>
 
Idén Finnország sem rendez Rally VB futamot
Bõvebben>
 
Komoly mezőnnyel rajtol a szezon Kisvaszaron
Bõvebben>
 
Videó: Best of ifjabb Érdi Tibor 2004-2019
Bõvebben>
 

MájusMegjelent a versenynaptár tervezet
Bõvebben>
 
Ingram harcba szállna az EB címvédésért
Bõvebben>
 
Saját R5-ös autóját tesztelte Tanak
Bõvebben>
 
Maradj otthon Martin Jarveojával
Bõvebben>
 
Eredeti időpontjában rendeznék az idei Észt Rallyt
Bõvebben>
 
Idén sem lesz VB futam Afrikában
Bõvebben>
 
Öt Yaris-szal készül a Finn Rallyra a Toyota
Bõvebben>
 
Itt az olasz EB futam programja
Bõvebben>
 
Elmarad a 2020-as HunGarian Baja!
Bõvebben>
 
Maradj otthon Ott Tanakkal
Bõvebben>
 
Evans számára a szünetben sincs pihenés
Bõvebben>
 
Elmarad a Lengyel Rally
Bõvebben>
 
Júliusban, Salgótarjánban indulhat a magyar bajnokság
Bõvebben>
 
Újabb McRae a láthatáron
Bõvebben>
 
Carlos Sainz lett minden idők legjobb rali versenyzője
Bõvebben>
 

Maradj otthon Dani Sordoval
Bõvebben>

 

ÁprilisIdén nem lesz Portugál Rally
Bõvebben>
 
A lengyel EB futam is elhalasztva
Bõvebben>
 
Habaj az EB helyett munkatársaira koncentrál
Bõvebben>
 
Maradj otthon Carlos del Barrioval
Bõvebben>
 
A Pirelli lett a Polo R5 hivatalos gumiabroncsa
Bõvebben>
 
Nyár előtt nem rajtolhat el az ORB
Bõvebben>
 
Júliusban pótolhatják a lett EB futamot
Bõvebben>
 
Rövidebb versenyek jöhetnek a VB-n
Bõvebben>
 
Nevet változtat kölni Toyota műhely
Bõvebben>
 
Lettországban sem rajtolhat el az EB
Bõvebben>
 
Maradj otthon Daniel Elenával
Bõvebben>
 
Makinen nyomdokaiba lépne Petter Solberg
Bõvebben>
 
Hadik: Kedveltem a technikás szakaszokat
Bõvebben>
 

Maradj otthon Sebastien Loeb-bel
Bõvebben>

 

MárciusMit rejtenek a 2022-es szabályváltozások!?
Bõvebben>
 
Balogh Jani: Új irányt veszünk 2020-ban
Bõvebben>
 
Adamo: "Nem mondhatom, hogy boldog vagyok!"
Bõvebben>
 
Portugália és Szardínia is elhalasztva
Bõvebben>
 
Magyarország helyett Spanyolország zárhatja a Rally EB-t
Bõvebben>
 
Szeptemberben debütál a WRC9
Bõvebben>
 
Suninen: "Az eredmény azt tükrözi, hogy jól csináltuk"
Bõvebben>
 
Elkészült a Fiesta Rally4
Bõvebben>
 
Tanak: "Nem éreztem magam eléggé magabiztosnak"
Bõvebben>
 
Szeptemberben lehet EB futam az Azori Szigeteken
Bõvebben>
 
Ogier: "Alapvetően nem is akartam versenyezni"
Bõvebben>
 
Ogier már szombaton megnyerte a Mexikó Rallyt
Bõvebben>
 
Elhalasztják az Argentin Rallyt!
Bõvebben>
 
Ogier vezet Mexikóban
Bõvebben>
 
Elhalasztják az EB szezonnyitót!
Bõvebben>
 
Idén is elhozza Mexikót a Redb Bull TV
Bõvebben>
 
Elmarad az Eger Rally!
Bõvebben>
 
Első dobogós helyezésére hajt az M-Sport
Bõvebben>
 
Mexikóban sem adná a dobogónál alább a Toyota
Bõvebben>
 
Griebel Citroennel a Rally EB-n
Bõvebben>
 
Nem nyert még Mexikóban a Hyundai
Bõvebben>
 
Bodolai: "2020 a változás éve lehet!"
Bõvebben>
 
Újabb fejlesztéseket kap az R5-ös Volkswagen
Bõvebben>
 
A lengyel bajnok is az EB-n folytatja
Bõvebben>
 
Horvátország egyre közelebb a Rally VB-hez
Bõvebben>
 
Tanak és Sordo Portugáliban hangolt a murvára
Bõvebben>
 
Ken Block visszatér a Mexico Rallyn
Bõvebben>
 

Magalhes harcba száll az EB címért
Bõvebben>

 

FebruárIdén is egynapos lesz a Miskolc Rally
Bõvebben>
 
Idén is egynapos lesz a Miskolc Rally
Bõvebben>
 
Elkészült a hetvendeik Finn Rally programja
Bõvebben>
 
Itt az Eger Rally programja
Bõvebben>
 
Rovanpera: "Nem számítottam ilyen hamar dobogóra"
Bõvebben>
 
Tanak: "Legalább van némi fogalmunk arról, hogy mi történik"
Bõvebben>
 
Evans: "Nem hittem, hogy végig ennyire erősek lehetünk"
Bõvebben>
 
Második futamgyőzelmét ünneplete Evans Svédországban
Bõvebben>
 
Evans a svéd győzelem kapujában
Bõvebben>
 
Evans vezet a Svéd Rallyn
Bõvebben>
 
Tarolt a Toyota a Svéd Rali teszten, Rovanpera az élen!
Bõvebben>
 
A Toyota már teszteli az új Yaris WRC-t
Bõvebben>
 
Dobogóra pályáznak az M-Sport finnjei Svédországban
Bõvebben>
 
Breen visszatér a Rally EB-re
Bõvebben>
 
Öt Yaris WRC-vel támad a Toyota Svédországban
Bõvebben>
 
Nem veszi félvállról a Svéd Ralit a Hyundai
Bõvebben>
 
Ciesla idén is sok izgalmat vár a Rally VB-től
Bõvebben>
 

Nem marad el a Svéd Rali
Bõvebben>

 

JanuárTovább bővíti tehetséggondozó programját a Hyundai
Bõvebben>
 
Evans: "Elég vegyes érzéseim vannak"
Bõvebben>
 
Ogier: "Nagyszerű hétvége volt!"
Bõvebben>
 
Breen-re cseréli Loeb-öt a Hyundai
Bõvebben>
 
Videó: Best of R5 2019
Bõvebben>
 
Neuville: "A zárónap parádés volt!"
Bõvebben>
 
Neuville győzelmével zárult a Monte Carlo Rallye
Bõvebben>
 
Evans érkezik elsőként Monacóba - Monte Carlo Rally szombat
Bõvebben>
 
Videó: Best of Mitsubishi 2019
Bõvebben>
 
Toyota 1-2 és Tanak nagy bukása a Monte első teljes napján
Bõvebben>
 
Nem kerül pótlásra az elmaradó Chile Rally
Bõvebben>
 
Ogier nyerte a Monte bemelegítést
Bõvebben>
 
Fiatal finnekkel támad az M-Sport
Bõvebben>
 
Megújult csapatta érkezik Monacóba a Toyota
Bõvebben>
 
Brynildsen lesz a Toksport pilótája a Rally EB-n
Bõvebben>
 
Öt autóval kezdi VB szezont a Hyundai
Bõvebben>
 
Sainz nyerte az első szaudi Dakart
Bõvebben>
 
Peterhansel és Al-Attiyah fej-fej mellett várja a hajrát
Bõvebben>
 
Sainz visszavágott
Bõvebben>
 
Kétautós csapatot indít a Hyundai a WRC2-ben
Bõvebben>
 
Peterhansel és Al Attiyah zárkózik
Bõvebben>
 
11 WRC autóval rajtol a szezon Monacoban
Bõvebben>
 
Serradori szakaszt nyert, Alonso második lett
Bõvebben>
 
Devine teljes szezont megy ez EB-n
Bõvebben>
 
Sainz szakaszgyőzelemmel növelte előnyét
Bõvebben>
 
Peterhansel is duplázott, Sainz vezet féltávnál
Bõvebben>
 
Bemutatkozott a Toyota
Bõvebben>
 
A WRC2-ben folytatja a Citroen Racing
Bõvebben>
 
Carlos Sainz az idei Dakar első duplázója
Bõvebben>
 
Peterhansel a negyedik MINI szakaszgyőztes
Bõvebben>
 
Három párost támogat a VB-n a francia szövetség
Bõvebben>
 
Sainz szakaszgyőzelemmel állt az élre
Bõvebben>
 
Terranova átvette a vezetést a Dakaron
Bõvebben>
 
Litván sikerrel indult a Dakar Rally
Bõvebben>
 
Csapatot hirdetett az M-Sport
Bõvebben>
 
Tanak új színekben kezdte az új évet
Bõvebben>
 

Archív 2019

 

 

 

 

 

 

 

}